Wist u dat?

Wij in de zomervakantie nooit geloten zijn.

Bedrijfsideologie

De naam Stolk bestaat in de tandtechniek al vanaf 1961. Al vanaf het begin van de oprichting had Stolk Sr. één ding hoog in het vaandel staan. Kwaliteit leveren, kwaliteit leveren en nog eens kwaliteit leveren. In eerste instantie kreeg dit gestalte door zijn gedegen vooropleiding. Echter vond hij, dat hij nooit klaar was met leren en hij bleef zich bekwamen, door middel van cursussen en vervolgopleidingen te volgen. Maar hetgeen, wat volgens zijn eigen zeggen, het meest aan alle vormen van kwaliteitsverbetering bijdroeg, was het luisteren naar en het leren van, zijn opdrachtgevers. Deze visie, heeft hij overgebracht op zijn beide opvolgers.

In deze huidige totaal andere tijd waarin nieuwe technieken elkaar in ras tempo opvolgen, is het zaak om bij te blijven. De implantologie, de CadCam, enz., enz, zijn nieuwe facetten in de tandheelkunde, die blijven vragen om bijscholing. Bij blijven, bij blijven en nog eens bij blijven is het credo vandaag de dag.

Stolk Tandtechniek is een bedrijf waar men niet op de zaken vooruitloopt. Nieuwe technieken worden eerst (soms ook wel voor langere tijd) gevolgd voordat er zelf mee begonnen wordt. Op deze manier wordt zonder enige negatieve ervaring geleerd van de ervaringen die anderen (in positieve of negatieve zin) opdoen.

Waar het ons uiteindelijk om gaat is een tevreden opdrachtgever en een tevreden patiënt.

Laat u door ons bellen
Nieuws

Stolk Tandtechniek is nu een Straumann Cares Excellence Lab.
Lees meer >>

Deze site is tot stand gekomen van uit een betrokken samenwerking met iWould Design.
Lees meer >>