Wist u dat?

Wij in de zomervakantie nooit geloten zijn.

Kleurbepalen

Steeds vaker wordt u als patiënt door de tandarts naar ons laboratorium doorgestuurd. Dit voor het bepalen van de kleur voor de te maken kroon of kronen. Dit geldt in hoge mate wanneer er voortanden gemaakt moeten worden, maar er zijn ook patiënten waarvan de kiezen goed zichtbaar zijn, waar dan de kleur ook van essentieel belang is.

Dit kunnen wij alleen maar toejuichen, daar dit het eindresultaat absoluut ten goede komt. De kleur wordt op authentieke wijze met de hand en het blote oog bepaald. Ter ondersteuning voor het te maken werkstuk worden er nog verschillende digitale foto’s genomen van de elementen in de nabijheid van de te maken kroon c.q. kronen. Deze foto’s worden ter ondersteuning gebruikt bij het afmaken van de kroon.

Echter, om het beste resultaat te verkrijgen, bieden wij u de mogelijkheid om de kronen -wanneer ze praktisch klaar zijn- bij ons in de praktijk, in de mond ‘te laten af te maken’. Bij deze zitting worden de noodkronen tijdelijk verwijderd en de definitieve kronen gepast. Er wordt dan nauwkeurig naar de esthetiek en functionaliteit gekeken. Als alles naar wens is, worden de kronen pas afgeleverd aan de tandarts, die ze definitief zal plaatsen.

Laat u door ons bellen
Nieuws

Stolk Tandtechniek is nu een Straumann Cares Excellence Lab.
Lees meer >>

Deze site is tot stand gekomen van uit een betrokken samenwerking met iWould Design.
Lees meer >>