Wist u dat?

Er ook digitaal kleur bepaald kan worden, maar dat wij meer vertrouwen op ons eigen blote oog.

Erkend leerbedrijf.

Er zijn wettelijke criteria om je als laboratorium een ‘Erkend Leerbedrijf’ te mogen noemen. Wij voldoen aan al deze eisen en beschikken sinds het jaar 2000 over het certificaat ‘Erkend Leerbedrijf’. In het kader hiervan zijn al meerdere tandtechnici opgeleid.

De beste manier om het vak te leren is een ‘stageplaats’ te zoeken op een tandtechnisch laboratorium dat aan deze criteria voldoet. Hier wordt dan vier dagen per week gewerkt en het vak geleerd en op de vijfde dag krijg je les op het Instituut Vakopleiding Tandtechniek (IVT).
Een opleiding binnen de Dutch HealthTec Academy. Dit is een nieuwe school voor gezondheidstechnieken en verzorgt vakopleidingen op mbo-niveau en is gevestigd in Utrecht.
 
Tijdens het complete leerproces word je begeleidt door een praktijkbegeleider. Hij zal je bijstaan met de opdrachten die je van de opleiding hebt meegekregen. Dit gebeurt veelal op één vaste middag in de week.

Vanaf het eerste begin ontvang je een salaris conform de CAO voor de tandtechniek. De dag waarop je les op het I.V.T. krijgt wordt hiervan niet uitgesloten.

Voor verdere informatie volg onderstaande link:
Instituut vakopleiding tandtechniek

Laat u door ons bellen
Nieuws

Stolk Tandtechniek is nu een Straumann Cares Excellence Lab.
Lees meer >>

Deze site is tot stand gekomen van uit een betrokken samenwerking met iWould Design.
Lees meer >>